Tuesday, October 12, 2010

Our 3 day weekend

We had a 3 day weekend (Monday was a public holiday here in Japan) and a nice sunny spell.. So we went grape picking.. The grape vineyard is located in Osaka, we headed there with other Malaysian friends (about 30 people).
Climbing to the grape vineyard
All you can eat Japanese grapes, pick-wash-eat-no time limit (Adult RM37)
Fresh grapes straight from the tree
With some of the girls

Sofea
Us
I also managed to get started with my quilting projects...



Hope you had a wonderful weekend as well.. 

Pin It

7 comments:

MamaDaniel said...

bestnyer dapat petik anggur.. :)
tapi kena makan kat situ ek? tak buleh bawak balik ek?

Bea said...

Wah sedapppp nye:P anggur my fave. The best part no time limit lagi. Can overnight kat situ tak? hehe....

Mila@Rimbun said...

wahh sedapnyer fresh grape.. mcm kita makan rambutan kat sini je hahaha.. petik2 kupas, masuk mulut

DiahRothman said...

How exciting! ..... Love to see Sofea on the swing with grapes hovering her.... Cute!

MyBotanG said...

Mama Daniel - if nak bawak balik pun boleh, but kena timbang lain..

Bea - best gak kan overnight kat situ.. set up tent and all.. hehehehh

Mila - ish..ish teringat kat rambutan plak... sedapnyer.... kita kat Mesia x de kan style all you can eat ni..?? ke ader i yang tak tau..

Kak Dee - quite an interesting experience.. and the kids had the most fun.. :D

Mama Nuriel said...

...bestnya....kat mesia ada kot....hahaha, tapi bukan grape rasanya....hmm...klu tak silap kat Penang ada satu tempat, masuk bayar, makanlah buah2 kat dalam tu, klu musim durian, maka makanlah durian bebanyak...:)

MyBotanG said...

ada ek kat Penang..?? masa balik bebaru nie, I went to Balik Pulau makan durian.. but not all you can eat la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails